Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller var det fabliska,,


Fellatio på falliska


Albrekt Hans-Tribent Thukkt,
så hette han, stormarskalk av främre Blygdonia

en herre på täppan med sabel dragen i hand även vid
djupaste sömn och stövlarna på såklart vid det hetaste
bad med baderska, tvålerska och torkerska från hovet
på berget där bara åskans blixtar annars hade fri lejd

Han var en frossare av mått, eller inte, för några mått
hade aldrig fastställts att mäta denne renegats grova
övermått av förvisso ofantligt perverterade dekadens

så till frukost krävde han som vid varje soluppgång en
oskuld att på vilken leva ut sin omättliga hunger på vild
fellatio, en tradition med anor
- Men så kom det sig att han en ovanligt skir gryning
fann sin oväntade like av det täcka könet vid frukost

en vars uppenbarelse för det första fick denna luttrade
mumsare att först förlora alla begrepp, sen tappa hakan
och därpå fullkomligt dregla ner sin favoritkåpa,
Varpå denna i grunden till synes ännu oförstörda skönhet
helt spontant girade in mellan ljus och karaffer med blott
en näsduk att skyla sin täta mystik

och såvida pass gjorde hon just det att skinkan där hann
härskna och tulpaner krypa ner i hemligheten av sina
lökar innan hon vigt skrevade med härligehten åt fel håll

och med munnen full till gomseglet av svullet ollon sög
hon så håren på spindlarna i källarn styvnade som till is



Maken till frukost skulle aldrig skådas igen







Fri vers av Gawain
Läst 666 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-22 00:26



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Hejdlöst och sanslöst!
2011-10-24

  KrutOla
Du får till och med en gammal snuskhummer som mig mållös och då är det inte för att jag har svullna ollon i truten... Jag FALLer som träffad av inspektör Callahans 44:a för denna mästerliga uppvisning vars make sällan skådats.

Det är bara att buga och klappa handflatorna röda.

Spindlar med ståpäls. Hur f-n ska jag nu få denna bild ur min arma hjärna...??? ;-)
2011-10-24

  AnnKrstd
Helt underbar och rolig. Kvällens skratt fick du till här samt en ren njutning var det att läsa orden. Vilket härligt språkbruk!
2011-10-22

  Nina Nightwish VIP
Underbar text!
2011-10-22

  peter markurth
Genomarbetad och mycket bra
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain