Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Därav: ingen vet, många tror och resten roar sig högt med att frossa i mer eller mindre sunda teorier


Ett perverst omhändertagande


- ...men människa, hur har han burit sig åt..

sköterskan skakade trött på huvet och gick för att hämta
en doktor, det här var unikt


Mannen som kommit in på akuten satt som en uppbunden
krabba med ansiktet innanför sin egen byxlinning, med ett
våldsamt blödande sår i pannan och nån sorts textil svårt
ansträngt sträckt över ryggen, stramande hårt över huvet

han grämde sig oupphörligt genom att gny som ett plågat
djur där inne i den omöjliga knuten av blodigt khakityg


Läkaren kom
tog fram en sax ur ena fickan på den vita rocken, tryckte
stetoskopet mot svålen i nacken för att lyssna samtidigt
som han med snabba ryck klippte runt gylfen, vilken satt
hårt fastkörd i pannans förklarligt bråddjupa veck

-Pulsen skenar..
fräste han irriterat åt en nyanländ sköterska medan en
tredje dök upp med luggen full av svett

Man lade honom, eller välte runt snarare, ner på en ful
filt man lagt ut på golvet, läkaren klippte av strängen av
tyg vid ryggen med en snärt som följd samt ytterligare en
akut blödning på det

läget var desperat



Det var då hon klev fram, tung som en fullvuxen sugga
men ful och grym som inga språk begåvats med ord att
beskriva
hård i nyporna dessutom, och bestämd

Übersköterskan, "gråsuggan" halvhjärtat så kallad

och med en sur grimage slet hon blixtlåset upp med en
enda hård rörelse och blodet stänkte på allt som fanns
intill, men så avtog blödningen lika sanbbt och mannen
föll raklång i en utmattad suck av blandad smärta med
en förmodat närmast förlamande frigjord känsla

ingen vacker syn, men en syn att minnas, länge



Enligt honom själv hade det hela upprinnelsen i något
av ett lätt kaotiskt inferno orsakat av en rödhårig dam
med mycket smink och lite kläder, ackompanjerad av
ett mindre gäng mycket hårdhänta vänner av okänd
natur mer än genom dess ytterligt omoderna karaktär

därav skrevs han mot sitt sunda protesterande in på
landets mest ökända psykiatriska klinik att med tiden
lobotomeras och senare helt avskrivas ur alla former
av vedertagen dokumentation

-End of Story-






Fri vers (Prosapoesi) av Gawain
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-24 20:31



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Herregud vilken djävla historia, frustar jag andtrutet! En något mer utveckald, eller kanske invecklad variant av att knäppa ihop gylfen med västen tror jag betämt!
2011-10-24

  KrutOla
Hur bär sig herr författaren åt för att få till såna här ljuvligt burleska historier? Detta är tammefan mästerligt. Suggor och blodsprut, det är mina takter det! Här associeras friskt till klasskamrater med förmåga till självsug, traktens grispåsättare, ryska sjuksköterskor och obskyra S/M-klubbar med inriktning mot böjelser så perverterade att till och med Markis de Sade rodnar
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain