Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om ljuset ändå fanns där

 

galet,

det knoppas i rabatter
spritter bubblor i mitt bröst

 

solen står i zenit
lämnar ingen skugga

 

 

sand strand stol



galet,

 

strålar i mitt ansikte

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP