Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hemlängtan, elementens lockelse,,


obskyra omständigheter


Andas ut ett kvalstermoln
-andas in en skugga

Andas inte alls igen för andan liksom gick ur mig



silhuetten av en svartklädd barrskog,
skodd med järnröd sump
teg mig till mötes där jag föll

naken,
tömd på allt ljus






Fri vers av Gawain
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-28 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain