Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bamse mat


Pizza pizza, pizza pizza pizza. Pizza pizza pizza pizza pej. 

Pizza pizza, pizza pizza pizza. Pizza pizza pizza pizza pej. 

Pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pej

Pizza pizza, pizza pizza pizza. Pizza pizza pizza pizza pej. 




Fri vers av Cris
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 17:20



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Haha!! Kuligt!!
2011-11-05

    Bodil Sandberg
*Mumsfillibabba jabbajabba dooo!*
2011-11-02

  tom boreland
skräpmat
2011-11-01

    tramp
ahhh underbart alla fyra årstidernas mat !
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris