Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kraft

Du är mitt träd,

mina grenar,

ljuset och värmen

 

och de inre årsringarna klingar godvilligt

mot mig

 

du är rötterna där mina fingrar

vill väva sig samman

 

mina armar hänger längs min kropp

för att kunna

ta in ljuset från din själ

 

du är fjällen, du är snön

och all den ljusa kraft  i naturen

du vilar mot min hud med din friska luft

 

du är vidderna på fjället

dina ögon varje blommas knopp

och din kraft lavans strävhet

mot min handflata

 

du hämtar

mig hem

 

varje gång du är




Fri vers av Cris
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-06 15:38



Bookmark and Share


    tramp
mycket vacker och handfast poesi *tycker om*
2011-11-06

  Ronny Berk
naturlyrik med mänsklig anknytning, Du-formen fungerar väl ; tycker om väl valda metaforer, ja !
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris