Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåbärste

 

Doften från mitt blåbärste

räcker ända in

i den skog av möjligheter

som denna dagen kan inrymma




Fri vers av Cris
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-07 08:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
*Härligt ordat ..åker "te" Sundens och inhandlar!:))
2011-11-09

    tramp
Som den bästa parfym ! härligt skrivet !
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris