Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en spions yttersta hemlighet,, [vad världen aldrig får reda på har den ingen aning om]


Under baskern


ord man inte alltid tar för givet hänger samman,
även om de kostar en mer än man kan försvara


sa en man med litet ansikte och stor personlighet
utan att först presentera sig, i samma rörelse tog
han vigt av sig tropikhatten och neg som vore han
en högadlig hon

och en knorr av ylle satt kvar i ett veck i pannan,
mitt i en droppe svett, helt grå


Mer av mötet kunde hon senare inte ådraga sig till
minnes utan att förlora sig i hopplös gråt, han var
ju trots allt så grann, så mobil, så heligt maskulin


hon kunde aldrig riktigt förklara, inte ens under de
grymmaste ingrepp av tortyr









Fri vers av Gawain
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-11 21:55



Bookmark and Share


  Kalle.O
Gillar!
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain