Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte född på tvären, inte vaknat på fel sida, -bara egendomligt solitär,,


Enstöring syndrom



jag saknar mörkret, eller snarare den lyckliga avsaknaden
av elektriskt ljus

jag saknar skuggorna, de som elden kastade

jag saknar musiken
den som spelade nånstans där ur hörnet, -Jazzen,
jag saknar knastret från elden, värmen från Whiskeyn


Fast mest saknar jag tystnaden,
den omslutande kapitala man inte
bara släcker sänglampan för att finna






Fri vers av Gawain
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-11 22:31



Bookmark and Share


  Hermonius
Lustigt att jag sprang på denna text just nu, då den återspeglar på ett ganska träffande sätt mitt nuvarande sinnestillstånd... utöver det, så skriver du som vanligt vackert om ett ämne som ligger nära mitt hjärta... känner lite "det var bättre förr". Bravo!
2011-11-28

  Ingela Svenson VIP
Och lugnet, tänker jag när jag läser, det som alldrig når fram till vardags, därför att tiden aldrig räcker till, det man måsste resa till ett retreat för att lära sig finna...
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain