Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Någonstans

Min kärna finns där

bakom lagren av tankar

längst in,

under hjärtat

någonstans inunder allt det där

 

finns jag

 




Fri vers av Osram
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-01-14 19:37



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Känns som ett tryggt konstaterande: Visst, så är det! Fin!
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram