Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjärnorna i taket lockar clownen då glitterljus kvittrar

Glitterljus leker med mina sinnen,
drömfångare skänker nyanser
då sömnen lockas fram.

Stjärnor i taket lockar fantasin,
visar clownen lyckans land.
Sittandes på sin trägunga i taket
möts vyn via ansiktets längtan.

Änglaspelets magiska tid nu är kommen.
Vig in mörkrets tid. Locka julens
små under, då barnögon tindrar.

Glitterljus lockar fram tomtar
ur vrån. Tassande tar de
hand om lussebullar och pepparkakor.




Fri vers av Filosofen2
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-15 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2