Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till er båda, igen


Vaknade idag II


Vaknade idag
igen

skrattade åt tystnaden


log åt min saknad

njöt av min längtan
när jag vaknade

idag


igen




Fri vers av Sören
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-01-15 13:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver väldigt bra, självklart, enkelt, luftigt...
Och man får/kan tolka på sitt eget sätt, ur sina egna erfarenheter.
2006-01-15

  Agnes
Oj så enkelt. Så rätt. Du finner sinnlighet med få ord. Svag för de små ordens förträfflighet och du behärskar konsten till fulländning. Eloge!
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören