Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en kort sanning

du vet...




Dina frön gror


för dig
gjorde jag rent

tog bort
allt

kupa försiktigt
din hand
om min längtan

smaka
som bara du
kan

bär mig


till kosmos




Fri vers av Sören
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-01-15 13:49



Bookmark and Share


  Laijza
Ahh, bejbi. Strålande varm dikt. Fina små dubbelbottnade meningar. Mycket fint!
2006-01-15

  emla skogstroll
Gaahhh! Jag gillar verkligen ditt språk. Du lyckas säga så mycket med inte många ord alls. Rätt ord på rätt plats antar jag. Du fångar så stora känslor på ett så litet utrymme istället för att skriva spaltmeter och ändå bara få fram en del.

Så härligt att läsa.
2006-01-15

    ej medlem längre
Gillar verkligen den här,
speciellt:

för dig
gjorde jag rent

tog bort
allt
2006-01-15

  yoyyo
gillar
fin text
2006-01-15

  Agnes
Touché! Saknar ord... Otroligt bra! (Men hur hänger rubriken ihop med texten..?)
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören