Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga som skaffar barn

Svårt att förstå varför så pass unga människor som 17 år skaffar barn. Såg ett program på kanal 5, som vittnar om detta. Mammorna till dessa tjejer får hjälpa dem mycket. Är de verkligen mogna att vara föräldrar?

Unga föräldrar i Dk visas via tv. Förlossning, föräldraskap och deras liv visas via teven. Är det sunt?
Jag kan tycka det, eftersom vi har många unga som vill ha barn, men inser inte hur stort det är att uppfostra ett litet liv i arton år.

Relationer går sönder, de träffar nya utan att inse barnen far illa av det. Deras unga tankar är inte erfarna, utan mamma, pappa eller båda får hjälpa dem i mycket stor grad.

Mycket få unga klarar den enorma prestation det innebär att ha barn så tidigt.

Frågan uppstår ändå. Varför behöver ett barn ett barn?
Kan det vara samhällets oförmåga att ge barnen trygghet?




Fri vers av Filosofen2
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-16 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2