Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterskrud vinterbrud

Behöver du prata, finns jag.
Lyssna in vindarna,
hör jag viskar styrka till dig
och då frosten blir konstverk,
se då hur jag skapar stjärnor.

Då solen lyser, möt mitt
leende.

Finn kraften.

Snön virvlar ner
från skyn,
snöflinga kysser pannan,
då lekens tid kommen är.

Sök den skrud min vinterdrottning
bär, gnistrande vinterbädd skapar
vinterlandets magi.




Fri vers av Filosofen2
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2