Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senhöstens frost Haiku

Frostens första kyss
möter köldens
friska luft. Matt
sol på en blå himmel




Bunden vers (Haiku) av Filosofen2
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-17 20:12



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Verkar sant iakttaget...känner igen
2011-11-21

    ej medlem längre
Senhösten/vintern är vacker, liksom denna dikt, men jag vill gå i shorts och dricka värme
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2