Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter Stockholm som lever dygnet runt

Stockholm i mitt hjärta, du är den stad mina tankar går mot 24/7. Minns den där resan upp mot Sth till min lillasyster. Först åkte jag till Lund för att ta tåget upp mot Stockholm, sen höll jag på att trilla av och virra mig runt på perrongen.
Min lillasyster skrattade och sa jag är lika virrig som vanligt.

Minns känslan jag hade då jag steg ut ur stationen... Allt gnistrade och stan levde.





LÄNGTAR TILLBAKA TILL MIN STAD, SOM FÅR MITT HJÄRTA ATT LE!




Fri vers av Filosofen2
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-22 18:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag gick min högskoleutbildning i Stockholm och har därutöver tillbringat många år i denna region och älskar också denna fantastiska stad.
2011-11-22

    Ken Cassel
Det är klart att du, gör, drömmaren
:)
Stockholm it´s the only place
Hi Hi Hi

Kramar!
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2