Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en nära vän som alltid finns i ur och skur. Lycklig du är min vän


Du skapar glädje i mitt hjärta

Orden känns i hjärtat
andetagen då dina
steg ändrar hastighet.

En röst i bakgrunden,
då tunnelbanan rullar,
ljudet från bromsar
drar med känslan från
det höga tempot.

Aldrig du glömmer
alltid dina tankar når
mina, då signalen
når mina öron.

Förnimmelsen för
tanken vidare mot
destinationen hjärtat
söker.

Dina storslagna verk
öppnar sinnen ingen
kunnat ana. Bara dina
fingrar når tangentbordet
föds alster hjärtan hungrar
efter.

Ur ruinerna stiger den
fullfjädrade poeten in i
allas hjärtan.
Öppnar själar ur den
slumrande tillvaron
med sin visdom.

Tårar rinner sakta ner
från en liten pojke då
ödet skriker mot själens
rum.

Ur kloakernas svartaste
bakgård vänder livet
från dödsängels rike
till gudstro.

Visdomens källa viger
in magi, skapar familjeband
ur havets vågor.
Styrkans kraft växer ur
minnens skafferi då
ödets vägar möts.

Nutiden vunnen, historien
funnen ut i tidens melodi,
skapas nya mål ur drömmars
virvlande stormar.

Sparvöga flyg vidare mot
de ängar dina drömmar når
fri, fri som en fågel vinner
känslan harmoni.

Likt en ört läker konsten
själens djupa sår, då bomull
lindrar stormarna de sömnlösa
nätterna. Tidvattnet sköljer över
skorporna, då ärr bildas efter
läkning.


Ventilen din längtan söker
följer din vandring mot nya mål.
Tankar byts, bildar närhet
utan gränser.







Fri vers av Filosofen2
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-23 00:39



Bookmark and Share


    AA VIP
Fina ord.
2011-11-23

  aol
fina toner, gillas verkligen,
2011-11-23

  Bibbi VIP
Ljuvliga toner.
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2