Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brösttoner

vad är det i bröstet som bubblar och piper
ett orgellikt flertonigt harklingsbehov
kan det va\' livslust som sakta mig griper
är det på gång med ett sorgeuppskov

är det då möjligt att leva normal
att allt redan finns av det jag behöver
skall jag så rycka mig ur sorgens kval
kan kanske livet bli skönt nu framöver

så tänker jag hastigt i blekvinterns solljus
och äter en sallad med varmrökt kalkon
fast så går den i moln liksom mitt optimistrus
det var bara en rest av min lunginflammation




Fri vers av Cinemiracle
Läst 609 gånger
Publicerad 2006-01-16 17:08



Bookmark and Share


  eee
Skyll inte på en gammal tråkig lunginflammation!!!!
Det är livet som gör sig påmint.....
2006-01-16

  rebecca d
nejnej, det var enliten glimt, en liten flinga..kommer fler...
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle