Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med lätta fingertoppar

Fånga mörkrets skönhet, låt fingertopparna
lätt nudda vid den nakna huden.
Silhuetterna vibrerar utan stelhet.

Dansens vidunder lockar fram lusten
då tidvattnet ligger still. Stundens
hetta övergår då samba spelas. Rytmen
för vidare mot vilda takter under nattens
heta timmar.

Vilt rusas det ut, då luft hämtas.
Nya kontakter skapades då luft hämtades.
Likt en isbit stelnade kroppen till, rusade in
utan tanke eller mål.

Många kända ansikten, många kramar
delades ut, likaså ord och friska fraser.




Fri vers av Filosofen2
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-29 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2