Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Bokstäverna


Jag vill skrika

att jag älskar dig

men luften finns inte



Jag vill ge dig handen

men darrandet skakar

all sans från lemmarna



Jag vill förstå hur du

kan förloras ur mig

men bokstäverna



har slutat fungera.




Fri vers av Arowana
Läst 927 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-17 00:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Jag vill förstå hur du

Kan förloras ur mig

Men bokstäverna

Har slutat fungera. "

Du beskriver detta så bra att det gör ont...
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana