Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffestund vinner idéer då tankar byts

Kaffearomen vidgar våra sinnen,
ljudet kokaren ger, vidgar hörseln,
då den svart vätska rinner ner.
Fyller kannan då kokaren är klar.

Sitter ner, tar mjölk och kaffe, blandar
det och dricker medan tankarna spirar.
Orden flödar då idéer byts.

Då stunden tar slut, sätts kopparna
diskade i stället för att vänta på nästa
kaffestund.




Fri vers av Filosofen2
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-08 08:56



Bookmark and Share


    Maria Malm
Absolut en värdefull stund väl värd en vers.
2011-12-08

  annalena VIP
Kaffetåren den bästa är utav alla jordiska drycker ;-)
2011-12-08

  Kalle.O
Inget kaffe, inga idéer ;)
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2