Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modiga människor

Jag tycker om människor,
människor som vågar.
Jag tycker om stilar hos
olika kön, då halsdukar
pryder manliga nackar så bra.

Propert pratar vissa,
galet pratar andra,
glatt, sorgset eller inget alls.

Människor som kryper in i
min själ, mitt hjärta, har påverkat
mig så mycket att jag
vågar släppa dem in.

En vacker människa, är en vacker
själ, som vågar se över sina egna
tankar och behov.




Fri vers av Filosofen2
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-08 10:37



Bookmark and Share


    lory
fint o sant
2011-12-08

  Vici
Om
mod,
det unika,
om tillit och om
det vackra hos en människa...

Så fint!
2011-12-08

  SagaArt VIP
fina ord. Ha en underbar dag. Carpe diem. Kram
2011-12-08

  Alva Johnsson VIP
Ja, vackra själar
utstålar alltid något visst.
2011-12-08

  Kalle.O
Så sant och så vackert...
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2