Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

 

 

oavsett årstid
är utsikten densamma
från kontorsfönstret

 

hembjuden på te
de ömma orden dränks av
vattenkokaren

 

tre rader blyerts
på ett uppsprättat kuvert
utan innehåll

 




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-12-08 14:53



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ettan: Ja, ute är alltid ute! Tvåan: Vattenkokare är okänsliga! (Och min går ännu längre och bränner mig på fingrarna.) Trean: ger mig flera olika bilder av möjliga omständigheter. Favoriten är tvåan.
2011-12-16

  Ola Rydberg
Ja riktigt bra
2011-12-08

  Gunnel Eriksson VIP
Tre bra haikudikter.
Den första får mig att
tänka vidare på detta att
ha ett enahanda arbete
2011-12-08

  Paulina LH VIP
Välskrivna och fyndiga! :D
2011-12-08

  Baystream
mycket mycket tilltalande dikt. applåd.
2011-12-08

  Ronny Berk
bildrik trefaldig haiku! innehållsrik , bra vändning till innehållslöst kuvert
2011-12-08

  Kungsfågeln
Tre alldeles underbara stycken. Blev bokmärke!
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP