Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sju havens svåra vågor

Säg du älskar mig den dagen vi går mot samma mål,
säg du älskar mig, då vi kämpat och står på samma platå.

Bespara mig din kärlek om den inte är äkta,
lova inget utan att hålla.

Håll min hand, då du är redo att vandra
samma väg.

Fråga aldrig om min historia om du inte vill veta.

Be mig inte om en kyss, om du bara vill leka.

Öppna inte mina sinnen, om du bara stänger de sen.

Det enda jag vill är att älskas för den jag är, ingen
stress ingen tid, inga krav.

Är det svårt låt mig då va!




Fri vers av Filosofen2
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-08 17:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rubrik som inbjuder till läsning ; finner en text med innehåll och insikt
2011-12-10

  Bibbi VIP
Jag tror på den kravlösa kärleken.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2