Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handfatet på toaletten är mitt!

Jag lägger mig, får plats och kan sova.
Mörkt och ändå lite ljust.
Handfatet känns så skönt och jag får ro.

Matte, jag fräser om du vill sätta på kranen!
Vatten är inte min melodi.

Sover så gott, ingen som stör.....
Rätt som det är rusar matte in, tänder
och skrattar. Väck inte mig!!!!

"Handfatet på toaletten är mitt!"
Jag kisar, lådsas sova, så hon går igen.
"Nej, nu vill hon använda min plats!!!!"
"STICK!" Jag försöker stirra på henne, men icke.
Hon bär ner mig!!!!!

Tvättar händerna och sen tror hon jag vill dit!!!!




Efter lite planer

kommer jag på hur handfatet på toaletten kan ockuperas!!!!




Fri vers av Filosofen2
Läst 1169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-10 21:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
katter må strykas medhårs !
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2