Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga möt min nakenhet

Möt mitt inre
våga klä av min själ.

Blotta mig
då stjärnorna bildar
tecken.

Lyssna till hjärtats
styrka, då ditt huvud
vilar mot mitt nakna bröst.

Blunda, fånga stunden
stanna utan något
tvång.




Fri vers av Filosofen2
Läst 1838 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-11 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske din bästa....

Bokmärks
2011-12-11

  kerstin skriver VIP
mycket vackert,
en fin läsning som berikade mig
2011-12-11

    Ken Cassel
Möt mitt inre
Våga klä av mig min själ
Blotta mig då stjärnorna bilder ett seriöst tecken
Ett tecken som jag kan ta åt mig utav

Lyssna till ditt hjärtas röst, då ditt huvud vilar emot mitt så nakna bröst
Lyssna på mitt bröst och finn lite kärleksfull tröst...
:))

Kramar!
Kunde inte låta bli, drömmaren!
2011-12-11

  PPQ
skimrande vacker
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2