Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröskeln till evigheten

 

Står på tröskeln till evigheten

ska jag våga ta klivet ut

nervös men fullt medveten

det här är början på ett slut

 

Stod på tröskeln till evigheten

samlade mod och tog klivet ut

till den enda sanna verkligheten

till en ny början utan slut




Fri vers av Kalle.O
Läst 787 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-12 16:47



Bookmark and Share


  miljas
Snygga rim och träffsäker lek med omkullkastning av ord.. Få rader som rymmer ett stort mänskligt kapitel, och på samma gång något ännu större än det att vara människa... Mina tankar går spontant till "Sinnesrobönen", om jag får tolka hej vilt...
2012-01-24

  Maria T
Vilket bra steg du tog
2011-12-18

  Junitvillingen
Underbart att ta klivet ut till den sanna verkligheten - din nya resa känns spännande, hoppas att den bjuder på själslig harmoni:-)
2011-12-15

  Blåbäret
sammanfattande, genomtänkt och övertygande
2011-12-14

  Ninananonia VIP
Vackert.... en ny..
2011-12-14

    Pieces of a puzzle
Som sagt.., intressant...
2011-12-12

  Maj-Lis VIP
Läser den inte bara en gång
Applåd
2011-12-12

    Max Poisé
Intressant!
Du är intressant. Hur har jag missat dig här i vimlet?
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O