Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Älskade





Tack

 

Knutna nävar och naglar som skär i handflatan
tänderna biter nästan hål i underläppen och
det gör ont i halsen av trycket från gråten



Dina starka armar håller stadigt ihop mig
din kind blir blöt mot min av tårar och
hulkningarna dämpas lite mot din axel



Jag känner hur kaoset väller fram i takt
med att jag sakta tappar kontrollen och
du bara står där och tar emot all smärta



Du vet att inga ord kan få det att kännas
bättre så istället kramar du lite hårdare och
viskar att du älskar mig och att du finns här



Brustna ord som skriker av saknad med
kalla tårar som blöter ner allt i sorg och
händer som skakar i avsaknad av kontroll



När så kaoset till sist stillas i stadiga andetag
lossar du sakta greppet men släpper inte och
torkar försiktigt bort de tårar som smiter iväg



Jag ser dig i ögonen och känner mig helt
överväldigad av oändlig tacksamhet och
inser för hundratusendetolfte gången att


 

Jag inte vet vad jag skulle göra utan dig

 

 


Jimmie




Fri vers av sockerspöket
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-19 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar
2011-12-20

    ej medlem längre
Vackert och innerligt
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket