Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi ses aldrig igen


Gott nytt år, baby


jag svalde gråten
när jag visste att det var över
och tårarna blev is i magen.
jag andas frost
och hostar sorg

någon står på mitt bröst
stampar och trycker
isen växer inuti
och när alltfler vänder ryggen till
och sveken river i huden
då försöker jag bli stark igen
kämpar för att inte falla neråt
balanserar trots att jag blir knuffad


och
jag trodde att vi var rätt
för vi gick med så lätta steg
men
vi missade varandra
och det gör ont


"ha ett fantastiskt år och lycka till med allt"
visst värker det som mest
när det är slutgiltigt
när alltid blivit aldrig
aldrig mer du & jag

jag borde vetat att allt som har en början
också har ett slut
att det finns en första kyss
likväl som finns det en sista
man vet bara inte när


alla skålar i champange
men mitt glas är tomt
de skrattar och dansar
och jag bara står där
mitt i allt och det ekar inom mig
fyrverkerier fyller himlen
i rosa, grönt och vitt
och jag önskar
att det nya året
innehåller fler färger än så
och att ekot inom mig
skall fyllas med något fint
att isarna inombords
smälter av någon annans värme


min horisont sträcker inte
längre sig till din


du är borta nu




Fri vers av Alexandoria
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria