Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det jul igen

 

Så tändes tusen juleljus men
hos oss så tändes ett extra

 

Nog var det mysigt då vi klädde
granen och lyssna på julmusik

 

Och nog hade vi en riktigt fin
julafton med familj och vänner

 

Men emellanåt så drogs det ihop
i halsen och tårar trängde fram

 

Två jular nu så har du inte varit där
annat än som en låga och tanke

 

Men det känns inte riktigt som jul
när inte du finns hos oss längre

 

 

Mamma




Fri vers av sockerspöket
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-28 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodig och vacker.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket