Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt tar allting slut

 

min syster brukade alltid framhålla 

riktigt

att det mesta av oss var dålig tid

passionerade motsatser

i helt fel strid

 

även bortsett från det så mycket ofött mellan oss

oförlöst äldre, som vi

vi är äldre nu och

du

du är inte som förr  

fast annorlunda den här gången

 

och jag saknar dig så




Övriga genrer av Elin S
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-01-25 22:23



Bookmark and Share


  Propella
Oj oj oj.... Det finns så mycket i dina texter att alla kommentarer är överflödiga.
2006-02-03

  vega lando
"du är inte som förr

fast annorlunda den här gången"


hittade en gammal skiva från förr
thåström
har inte lyssnat på år

med hans röst och dessa ord var jag en stund någon annan stans
jag var hjärterdam.
tack!
2006-01-30

  swimsus@gmail.com
Så blottande och ärligt..Det första stycket ahr jag suttit och läst om o om igen nu..Det är bara för underbart men så sorgligt beskrivet. jaa..Skulle kunna skriva mycket om denna men lämnar den med att bara avsluta med ett sammanfattat ord till din helhet: Komplett!
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S