Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärna

 

                          en lycklig stjärna

ser sina uddar som något positivt




Fri vers av Cris
Läst 302 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-04 13:54



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Ja, att bejaka sig själv…
Det är bra!
2012-02-07

  Magica VIP
Suveränt bra! Bokmärker denna.
Säger så mycket med så få ord!
2012-01-06

    Birgersdotter VIP
Jättefin...
2012-01-05

    tramp
håller med Larz plus att jag älsar dessa diamanter !
2012-01-05

  Ronny Berk
tycker om det tänket, positivt sprider sig ljuset, uddar till trots...
2012-01-04

  Quasimodo
Detta är på udden av det positiva.
2012-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Det är bra att vara udda.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris