Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nät

 

Det spelar ingen roll om det är drömmar, livskurser, hundvalpar eller dubbade däck — hittar du det på nätet och det känns "för bra för att vara sant", så är det kanske just det.




Fri vers av Cris
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-09 11:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sådan är kärleken till det förfångliga, begärliga och ävenså härliga. Kärleken är blind tills man väljer att öppna ögonen för mera verkligheten. Men ack så skönt att drömma, hellre än att döma. Det du skrivit om har skrivits om förr och kommer att skrivas om igen. Om och om igen. Aldrig heller tröttnar man på att skriva folk på näsan. Det föds en varje minut och alla 'vill vi bli begärligt bedragna'.
Om du planterar en femkrona i tron där skall växa upp ett penningträd, det åtminstone är en skön o ärlig tanke.
2012-03-30

  Lars E Jönsson
Så är det, bra formulerat
2012-01-10

  Jessica Ebbesson
Så kan det va! Lätt att vara blåögd ibland.
2012-01-09

  Bjarne Nordbö
gillas
2012-01-09

  Fredrik P. VIP
ja, nätfisket verkar
var inkomstbringande
för vissa. läskigt!
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris