Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godmorgon Korsvägen

 

Himlen är fäst blå
över de tegelröda takåsarna
vid Skånegatan

på marken
bor små fliskorn
fritt utspridda

knastrar när jag går

spårvagnars dörrar gapar upp
sväljer resenärer
en efter en

annan går av




Fri vers av Cris
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-13 09:27



Bookmark and Share


  tom boreland
härlig text
2012-01-16

  Annmargreta
Härligt fin text-roligt att läsa av dig! Ha ett fortsatt gott nytt år!
2012-01-15

  Jessica Ebbesson
Gillar din betraktelse skarpt! Speciellt slutstycket!
2012-01-13

  Fredrik P. VIP
tycker om som lill
och Skånegatan
känns bekant.
gomorron Götet!
2012-01-13

  Lili Samuelsson VIP
jag blir varm bara av titeln. korsvägen är ju puls
tycker om bilden härifrån.fint
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris