Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens natt

Kölden börjar söka sig hit,
kände det här om natten
då jag skulle hem.

Mössa, vantar, stövlar och
varm dunjacka höll min
kropp varm.

Stormen ven om mig, då
jag gick längs de tomma
gatorna, lycktorna lyste upp.

Bad en stilla bön att alla
änglarna skulle skydda mig
denna natt från allt. Ville
hem till katten hel, utan sår
från något alls.

Stegen snabba, tankarna få.
Ville bara uppleva natten
så vacker som den var
just då.




Fri vers av Filosofen2
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 12:41



Bookmark and Share


    Max Poisé
Skönhet är känslor, dessa föds ur de mest konstiga av ställen...behaglig text fick du till!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2