Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuggla & smuggla - limerick

 

En tulltjänsteman ifrån Dearing
i säng i sin tjänstemundering
till flickvännen säger:
Du döljer visst grejer
Jag kräver full kroppsvisitering!




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-01-13 14:40



Bookmark and Share


  walborg
Kul!
2012-01-16

    BetweenTheLines
en tullare gotta do,vad en tullare gotta do:)
2012-01-16

  fillatelli
Just love good limericks !
Den här skulle mannen som kallde sig för gud i Limerick älska!
Han ler i sin grav. :)
2012-01-14

    ej medlem längre
Underbart!
2012-01-13

  Catharina Edin VIP
dessa tullare, va -
2012-01-13

  Erik L
Du är skicklig på att skriva limerickar med fyndiga rim och bra slutkläm. Det här var heller inget undantag. Lyfter på hatten!
2012-01-13

  Ingela Svenson VIP
Super!
2012-01-13

    Tea Alex
Hahaha! Daniel! Så träffsäker!!!
2012-01-13

  thyra
Suveränt uttänkt!
2012-01-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mästerlimerickare
Du är! Från 1-10
poäng får Du
10000000 här!
Suveränt skriven!
****************
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP