Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amour i hennes kök


den där dagen
du gav av dig
då du stod sådär

den där lidelsen
i din beröring
som grät ut sin
åtrå

den där blicken
som sa mig
allt du ville ha
gav jag dig

den där känslan
som du log
när jag tog
den där dagen

i ditt kök




Fri vers av Sören
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-01-21 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören