Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felklädd & rättstridig - limerick

 

Den moderna piraten från Babel
har slutat med träben och sabel
Nej det är nu kutym
att ha slips och kostym
när han kapar din bredbandskabel





Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-18 19:51



Bookmark and Share


    Tea Alex
Mitt i prick! :)
2012-01-24

  himlens hemlighet VIP
finns det självbiografiska limericks? ;) kewl!
2012-01-19

  Ingela Svenson VIP
vass som en sabel är instälelt denna limerick!
2012-01-18

    Bodil Sandberg
haha snyggt som tusan !!kommer att tänka birro stort frågetecken han har väl inte träben!?..men nästan alltid i kostym..
applause!
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP