Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlad kylskåpspoesi.




Strul

 

Måndag morgon,

svart stress fika är utmärkt

kort och precis lagom kaffe

sköter själ och musik 

solo

efter natt med öppen mun,

 

Ganska glömsk

speciell löjlig flicka

lätt att få lust på

på jakt efter vanlig familj 

samlar lite illusion

(realisation)

Ta in skumpa!

ett jäkla försäljningstricks det där

när höstfylla har rik känsla

fast ångest under morgonen

och ja

just det,

 

Måndag morgon,

ha skräp

som gröt

ta gift

 

suck

 



Övriga genrer av Elin S
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-01-24 23:44



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
*Ler* Charmigt och mysiga samlingar av ord gumman, tycker om sammanflätningen i början samt slut!
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S