Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mix

Satt och tittade på hard love.
Insåg jag fastnade i ett program
om singelkvinnor som behövde
byta mönster.

Snygga män presenterades,
kvinnornas beteende kunde
jag identifiera mig med.

Ingen av dem fann en livslång
kärlek, men alla fann sitt
rätta jag och vågade älska det.

Log då jag stängde teven. Flätade
håret och sminkade mig, innan
mina steg gick mot en lite affär.

Mixboden öppnade mina ögon
stannade till sena kvällen.
Insåg lyckan infann sig då
aktiva sysslor kunde införas.

Vann en ny vän, fann nya insikter
vågade le.
Vann tillbaka en gammal borttappad
vän.

Sa adjö till slask i kroppen,
sa hej till hälsa och nya ideer.
Fann styrka tappade vemod.
Vann sanning, kastade misstanke
i diket.

Befriad från tvivel, skrattar med
hjärtat, renar mina sinnen
då världen erövras.




Fri vers av Filosofen2
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-30 23:33



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och vackert!
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2