Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidszonen vandrar tryggt vid vår sida

Väninnor
styrkan i dig
styrkan i mig
modet för oss vidare.

Liftade med din själsliga bil,
satte mig, fann min plats.
Vågade möta ödet.

Från din styrka, växte mitt sinne,
då jag inte orkade drog jag
bort för att finna mina vingar.

Nu jag funnit dem, nu behöver jag
inte lifta längre, jag kan bära
dig då du behöver.

Äntligen fann jag min ängel
igen, min ängel som en gång
gick i eld och vatten för min skull,
kände lågorna mot din sköld utan
att vika bort och svika.

Historien vi bär är så lång att
många mil kan ritas, lika svår
och snårig som den värsta
törneros.

Ditt löfte att det en dag skulle bli bra
blev sanning.

Lycka är att finna tillbaka
till tidszonen och växa in i den
nya tiden med minnen som skapar
nyanser och toner.

Lapptäcket lockar till minnen,
likaså släktklenoder som kanske
berör hjärtat mer än nya fläktar
och moderna ting.

Tack för du finns, tack för du kämpar
än och för du vågar vara den du är.




Fri vers av Filosofen2
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-01 14:34



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra drömmaren!
:))
Stora applåder får du av mig!!!

Kramar!
2012-02-01

  Bibbi VIP
Helt suverän!
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2