Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje rensningen av kroppen.

Ögonen kändes tunga
kroppen ville vila
själen behövde ro.

Dolt nummer.
Vem kunde det vara?
Svarade inte.

Somnade till.
Ringde igen.
Svarade var lite nyfiken.

Hon som brukar rensa kroppen
fanns i andra sidan luren.
"Vad gör du vid 13?"
Vaknade till och sken upp.
"Inget."
"Kan du komma då?"
"Visst kan jag det," svarade jag och log.

Gjorde vid mig
skapade positiva energier.

Vid 13, var jag där.
Möttes av ett leende.
Då jackan avlägsnades stirrade hon
då jag hade ett linne under.

Vi satte igång efter två glas vatten.
Vattnet i baljan så skönt.
Salt, så maskinen kunde börja.
Ett band för att kolla pulsen sattes på.
Idag hade jag bandet runt midjan med värme.

Något stickande känsla i fötterna då
det började, innan allt rann ut.
Resterna från rökningen lämnade kroppen
vet det finns kvar än.
Tungmetaller och negativa partiklar kom ut
i vattnet.

Efter en halvtimme.
Klart lyfte upp fötterna,
torkade av med papper.
Satte bandet mot magen och njöt.

Visade mina utsträckta fingrar
visade svullnaden gått ner.
Log innan det var dags för hemgång.

Varje gång jag gjort denna behandling
växer energierna inom mig, noga med
det jag stoppar i mig idag. Vet nu
att magen tar större stryk än jag anat
då tabletter intagits.






Fri vers av Filosofen2
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 15:00



Bookmark and Share


    lory
värme o kramar till dig
2012-02-02

  Algotezza VIP
Ja, det var en dikt om procedur jag inte möter varje dag. Spännande lyrik!
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2