Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara vän

Underbara vän,
hur kunde jag tappa dig en gång?
Var tiden fel?

Underbara vän,
jag idag kan uppskatta
som aldrig förr.

Underbara vän,
kan du se stjärnorna
som lyser så klart?
Kan månen visa dig vägen hem?
Skyddar änglarna ditt väsen?

Underbara vän,
Inser våra vägar behövde
korsas ett tag då vi behövde växa.

Underbara vän,
Nu vi vuxit klart, nu
vi åter finner styrka
i varann.

Underbara vän,
framtidens väg nu vi
trampar in.
Mitt liv varit sovande
då hemmet fallit
in i glömska.

Underbara vän,
med din hjälp mina
krafter åter kan vinnas.

Underbara vän,





Fri vers av Filosofen2
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-05 14:25



Bookmark and Share


  M.A.J.R
En sådan stark du dikta
dina känslor kan höras applåd!
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2