Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galna idrottsskallen öppnar dörren mot världen

Sportbh på, rättar till den, så brösten får plats.
Mellan dem, sätts mobilen på plats, så den inte
visas. Hörlurar i öronen så musik fångar uppmärksamheten.

Skorna hårt knutna, träningsbyxorna och
toppen på. Håret i en hästsvans, sen rusar adrenalinet
iväg då stegen hastigt kommer iväg.

Svetten fyller hela kroppen, vinnande leende övertar
smärtan, då fötterna inte orkar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 232 gånger
Publicerad 2012-02-05 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2