Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Well Now I se


Jag letade så mycket att jag förblindade mig själv

Det som fanns närmast och var det jag letade efter försvann snabbt i blindheten

När jag vaknade upp, insåg jag

Jag skulle bara kramat handen, men istället stötte jag bort den




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-01-23 13:19



Bookmark and Share


  Propella
Oj så fint! Det är enkelt, men samtidigt fullt av känslor.
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka