Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick mig


Jag tittade på dig, Såg dina skimmrande ögon

När jag gick förbi stirrade jag blint in i dem

Du förstenades, och dina kinder bytte färg

Du sträckte dig efter min hand,

Du nådde den precis




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-01-23 13:23



Bookmark and Share


  no one
Att bara mötas och hitta rätt...

hmm, varför är det inte så enkelt i verkligheten?

men samtidigt så skulle det inte vara så intressant om det inte var så komplicerat.

Väldigt vackert skrivet.
2006-04-13

  Lilla trollet
Kärleken kan vara så mycket men denna var mycket fin måste jag säga
2006-03-05

  mb74
bra skrivet,lät som något trevligt:)
2006-02-08

  prinscess VIP
mycket vacker text
om kärleken
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka