Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vridande mage

Magen vrider om,
snurrar i huvudet
endast vatten.

Vågar inte gå någonstans
magen knyter rusar
gungar fram och åter.

Svårt att sova nattetid
orkar inte klä på mig
morgonrock

Illamående
kramper ger sig inte
mellangärdet
ut i ryggen

Snurrar in mig i täcket
rullar fram och åter
i soffan
då smärtan är som värst.




Fri vers av Filosofen2
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-07 13:50



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Dags för doktorn kanske då ... eller?
2012-02-11

    Max Poisé
Obehagligt! Skänker dig en tanke!
2012-02-07

    ej medlem längre
Usch. En dålig period. Hoppas den snarast går över

Kram, raring
2012-02-07

  Johan Bergstjärna VIP
Jag tänker på dej... kram
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2