Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkor & stilhärmning - limerick

 

Det bodde en man uti Gränna
som manslemmen så kunde spänna
att han med denna påle
kunde spetsa Hin håle
och borra sig ner till Gehenna




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-07 22:36



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
En limerick med stake, så att säga! :)
2012-02-09

  Bjarne Nordbö
Gott garv för mej.
2012-02-08

  © anakreon VIP
Med de möjligheterna hade jag förstås sökt mig ett helt annat mål!
Men smaken är olika...
Calle
2012-02-08

  limerick
Snyggt och minner mig om någon annan från gränna som en annan muskel så kunde spänna.
2012-02-08

  Ingela Svenson VIP
HAHA! sjuuukt kuul!
2012-02-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Settled and done:
By you: The Man!
***************
2012-02-08

  thyra
Härligt påkommet!
2012-02-07

  Bodil Sandberg
999 applåder kommer här :))

kul!!
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP