Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar just dig en underbar Alla hjärtans dag

Trots diset ler jag då jag ser dig
viskar i ditt öra Alla hjärtans dag
vill jag fira med dig, bara dig.

Du ler och håller om mig,
utan att jag visste det, hade du
förberätt denna kväll.

Stiger in i din lägenhet där du
skapat romantik med blommor
och hjärtan.
Du tänder ljus, fyller mig med
en känsla av hopp.

"Önskar just dig en underbar Alla hjärtans dag."
Hjärtan i brand, små ljus där skuggorna
leker fram figurer.

Tysta sitter vi i soffan
njuter av vinets mustiga arom.
Chile väver in våra sinnen då
Indianmusik når högtalarna.




Fri vers av Filosofen2
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-14 11:42



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert....
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2